Ingrid Roescher

Mijn naam is Ingrid Roescher, ik ben moeder van twee kinderen en oma. Sinds 1994 werk ik in de zorg, waarvan meer dan 20 jaar als wondverpleegkundige. Op mijn 35e besloot ik na een intense periode, om niet mijn hoofd maar mijn hart te volgen en heb ik drie maanden in een herstellingsoord gezeten. Achteraf gezien misschien wel het mooiste cadeau wat ik gekregen heb. Een plek om mezelf in alle rust te leren kennen en op zoek te gaan naar mijn eigen kern.

Lees meer »

Désirée Docter

Ik ben Désirée Docter en woon samen met mijn dieren op het schitterende landgoed AlGoed. We zijn hier onderdeel van een kleine woongroep en ik help hier mee om het landgoed te onderhouden. Ik heb altijd graag met dieren en met de natuur willen samenwerken. De dieren maakten me ervan bewust, dat er in contact tussen mens en dier zoveel meer mogelijk is.Jaren heb ik in de zorg gewerkt, om er in 2000 achter te komen, dat het me niet meer genoeg voldoening gaf.

Lees meer »

Angelique Roescher

Ik ben Angelique Roescher, 54 jaar en ik woon samen met mijn vriendin en hond. Na jaren in de grafische sector te werken begon ik behoefte te krijgen aan meer diepgang in mijn leven. Ik heb een 4 jarige opleiding tot dierentolk gevolgd. Hierdoor heb ik een andere kijk op het leven gekregen. Zelfontwikkeling en inzicht in mijn eigen leven brengen mij steeds dichterbij mijn hart.

Lees meer »

Carla Bakker

Ik ben Carla Bakker en ben vele uren op Landgoed Algoed te vinden bij mijn lief Robert. Met passie en liefde zet ik mij in voor Landgoed Algoed, waar mens dier en natuur hoog in het vaandel staan.

Lees meer »