Angelique Roescher

Ik ben Angelique Roescher, 54 jaar en ik woon samen met mijn vriendin en hond. Na jaren in de grafische sector te werken begon ik behoefte te krijgen aan meer diepgang in mijn leven. Ik heb een 4 jarige opleiding tot dierentolk gevolgd. Hierdoor heb ik een andere kijk op het leven gekregen. Zelfontwikkeling en inzicht in mijn eigen leven brengen mij steeds dichterbij mijn hart.

En als ervaringsdeskundige wil ik dat graag delen en vind ik deze workshop dan ook een fantastische mogelijkheid om dat ook jullie te laten ervaren. 

Naast mijn liefde voor dieren heb ik een passie voor koken. Van huis uit is gastvrijheid er bij mij met de paplepel ingegoten. Gastvrijheid en koken zijn voor mij een mooie combinatie om mee te werken aan deze workshop. 

Ik ben iemand die het leuk vind om met het bereiden van het eten altijd weer wat nieuws te proberen. Het liefst werk ik met streekproducten en groentes van het seizoen. 

Met mijn kookkunst en mijn overtuiging om naar mijn hart te luisteren vind ik het erg leuk om voor jullie te zorgen en jullie te verwennen met lekker eten.