Ingrid Roescher

Mijn naam is Ingrid Roescher, ik ben moeder van twee kinderen en oma. Sinds 1994 werk ik in de zorg, waarvan meer dan 20 jaar als wondverpleegkundige. Op mijn 35e besloot ik na een intense periode, om niet mijn hoofd maar mijn hart te volgen en heb ik drie maanden in een herstellingsoord gezeten. Achteraf gezien misschien wel het mooiste cadeau wat ik gekregen heb. Een plek om mezelf in alle rust te leren kennen en op zoek te gaan naar mijn eigen kern.

En zo startte ik mijn reis van persoonlijke ontwikkeling door het volgen van mijn hart en het afpellen van allerlei lagen. Voor het eerst voelde ik, dat ik uit mijn overleven-modus stapte en werkelijk kon gaan leven. Mijn hart leerde sprongetjes van vreugde te maken. Hierdoor ben ik in mijn kracht komen te staan en weet ik veel beter wat ik wel en niet wil. Mijn hart en hoofd zijn steeds meer op elkaar afgestemd, wat mij steeds meer rust geeft en waardoor ik mij gelukkiger voel. En steeds meer de keuzes maak van wat ik echt wil en wat goed voor mij voelt.

Deze reis zie ik als een continu proces om mijzelf steeds beter te leren kennen en de persoon te zijn, die ik in alle volheid ben. Ik ben veel bezig met persoonlijke ontwikkeling, omdat ik ervaar dat het mijn leven verrijkt.

Ik ben vanuit mijn hart gaan zoeken naar een nieuwe uitdaging naast mijn huidige werk. Ik werd erg enthousiast van de opleidingen Wielwerk Coach/Therapeut. Hiermee kan ik als Holistisch Psychosociaal Coach/Therapeut aan het werk. Ik volg de stroom die de natuur volgt, zoals het in het wiel geplaatst is. Ik kijk naar de balans tussen je gedachten, je energie, je emoties en je lichaam en alles wat in jou samen komt. Als dit weer meer in balans is ben je ook meer jezelf. Nu ik mijn twee jarige opleiding tot Wielwerk Coach heb afgerond start ik in september 2023 de opleiding tot Wielwerk Therapeut.

Ik vind het erg fijn om mensen te begeleiden op hun reis naar persoonlijke groei. Ik hoop een stukje mee te lopen met jou op je pad. En samen met jou te zien en ervaren dat je steeds dichterbij jezelf gaat komen, gewoon met de persoon die jij in alle schoonheid en volheid bent!